PiacTárs
Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében

GINOP-5.1.2-15-2016-00001
 

 
Hogyan lehet a GINOP-5.1.7-17 pályázaton történő részvételhez szükséges minősítő tanúsítványt megszerezni?
 
A pályázni kívánó vállalkozásoknak a „PiacTárs” kiemelt projekt keretében az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. által biztosított online felületen kell projektterveiket benyújtaniuk.
 
A minősítési folyamat és a minősítési szempontrendszer részletes leírása letölthető innen.
 
Az online felületen benyújtott projektterveket az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. előminősíti. Az előminősítés eredményei alapján meghatározza a fejlesztésre nem alkalmas, fejlesztendő és fejlesztés nélkül támogatásra javasolt projektterveket. A fejlesztésre nem alkalmas projekttervek elutasításra kerülnek.
A fejlesztés nélkül támogatásra javasolható projekttervek automatikusan megkapják a minősítő tanúsítványt. A fejlesztendő projekttervek benyújtói számára az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. üzleti tervezéssel és társadalmi hasznossággal kapcsolatos online tananyagot, kontaktórás fejlesztési lehetőséget biztosít.
 
A pályázók a fejlesztés eredményeként átdolgozott projektterveket az online felületen ismételten benyújtják minősítésre. Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. a minősítés eredményei alapján a követelményeknek megfelelő, fenntartható és társadalmilag is hasznos projekttervekre kiállítja a minősítő tanúsítványokat, amelyek birtokában a társadalmi vállalkozások a GINOP-5.1.7-17 pályázati kiírásra benyújthatják pályázataikat.
 
Az előminősítés folyamata és a minősítő tanúsítványok kiadása az alábbi ütemezés szerint történik:
 
Az üzleti és társadalmi hasznosság szempontok szerint történő előminősítésre rendelkezésre álló idő: a beadástól számított legfeljebb 30 munkanap.
 
A – szükség esetén – módosított minősítési kérelmek elfogadására/elutasítására, a minősítő tanúsítvány kiadására rendelkezésre álló idő: a beadástól számított 15 munkanap.
 
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a projektterveknek nem csupán az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. által meghatározott üzleti fenntarthatósági és társadalmi hasznossági szempontoknak kell megfelelniük, hanem a GINOP-5.1.7-17 pályázati felhívásban meghatározott feltételeknek is.
 
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. által meghatározott üzleti fenntarthatósági és társadalmi hasznossági szempontoknak megfelelő projekttervek alapján kiadott minősítő tanúsítvány a GINOP-5.1.7-17 pályázat benyújtásának szükséges feltétele, de nem biztosítéka!
 
Fentiekre való tekintettel kérjük, hogy előminősítésre leadott projektterveiket a GINOP-5.1.7-17 Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése című felhívás fokozott figyelembevételével készítsék el.

A kontaktórás fejlesztések menete 2018. június 01-től megváltozott, az új rendszerről az alábbi dokumentumban talál részletes tájékoztatást.
Tájékoztató a GINOP-5.1.7. előminősítéshez kapcsolodó fejlesztésről.docx


 
Telefonszám: +36703812662
Telefonos ügyfélszolgálat: hétfő-péntek 08:00-12:00
E-mail: piactars@ifka.hu